[email dijaga]

+ 86-21-6094 5800

sadaya Kategori

News industri

Bumi> wartos > News industri

Ngudag rinci pamungkas, Baohe inherits nu craftsmanship abad-lami dijieun di Cina

Waktos: 2023-03-16 Hit: 15

Dina taun-taun ayeuna, industri manufaktur alat panangan hardware Cina parantos ngembangkeun gancang, sareng langkung seueur merek lokal parantos muncul salaku pesaing di pasar internasional.

Salaku merek alat panangan hardware Cina, Baohe ngandelkeun pangalaman manufaktur mangtaun-taun pangadeg dina widang alat, patuh kana sumanget pengrajin "kualitas asalna tina kapercayaan", patokan kualitas Jerman, sareng ngarobih "semangat tukang" tina kaunggulan. kana standar "refined" dina produksi sabenerna. Kontrol ketat kualitas produk, keupeul kaku tina standar, usaha unremitting dina desain, sarta ngungudag sumanget inovasi.

1

Baosheng mangrupikeun unit panyusun standar nasional pikeun rengkuh torsi, obeng obeng, sareng rengkuh allen di Cina. Saatos diuji ku otoritas internasional, produk nyumponan atanapi bahkan ngaleuwihan standar DIN Éropa.

VDE alat leungeun insulated

Produk insulasi gaduh 28 sertifikasi VDE GS Jerman sareng parantos lulus sertifikasi VPA GS Jerman anu ketat pisan.

x1

Rengkuh obor

Naha éta téh obeng torsi atawa alat nguji torsi profésional, Baohe boga produk saluyu minuhan customer needs.The desain dipaténkeun tina struktur inovatif greatly ngaronjatkeun durability jeung akurasi. Sanaos jumlah pamakean langkung ti 5,000 kali, akurasi masih tiasa ngahontal standar.

x2

Tang kelas industri

Tang séri kelas industri Baohe nganggo alat-alat canggih pikeun ningkatkeun téknologi manufaktur, ngirangan bahan sareng konsumsi énergi ku 10%, sareng mastikeun kualitas permukaan tempa anu tepat sareng saé, kuat sareng awét.

5

rengkuh

Desain non-slip unik tur ergonomis dirancang edges lemes anu persis dijieun pikeun standar tinggi pikeun manjangkeun umur layanan screws na kacangan sarta mastikeun yén tolerances produk pangleutikna sampurna cocog ukuran nut.

6

Obeng kelas industri

Obeng Baohe parantos lulus tes REACH sacara gembleng, ngalaksanakeun standar DIN / ISO / GB, sareng tiasa dianggo terus-terusan salami 10,000 kali.

7

Dina sababaraha dekade kaliwat, merek internasional tina parabot leungeun geus nempatan posisi dominan di pasar Cina, tapi ayeuna, beuki loba merek lokal anu attracting leuwih konsumén jeung produk kualitas luhur sarta daya saing harga.

2

Baohe geus laun ngadegkeun hiji gambar brand unik tina "alat-alat industri ongkos-éféktif" di pasar Cina, benchmarking kualitas internasional, terus ngaronjatkeun kualitas sarta tingkat teknis, sarta nyieun Cina manufaktur patokan global anyar.