[email dijaga]

+ 86-21-6094 5800

sadaya Kategori

News industri

Bumi> wartos > News industri

produk anyar / Baohe Taktak Kit Siapkeun Plan

Waktos: 2021-11-15 Hit: 15

Kalayan kamekaran ékonomi anu terus-terusan sareng transformasi pamikiran, syarat pangguna pikeun kotak alat ogé beuki luhur, ngajantenkeun kotak alat henteu ngan ukur dina penampilan, tapi ogé dina panggunaan bahan. Innovation.The kontinyu alat kit henteu ngan merenah pikeun nyimpen, tapi ogé gampang pikeun ngatur jeung mawa, sahingga pilihan kahiji pikeun pamaké alat!

640

Widang industri aplikasi Toolkit

Toko mobil 4S

Nalika ngawangun halaman wéb, éta bakal dilengkepan sajumlah kotak alat pikeun ngagampangkeun panggunaan alat sareng ningkatkeun efisiensi.

Pabrik ageung

Pabrik-pabrik ageung biasana operasi jalur perakitan, sareng gancang sareng gampang ngagunakeun kotak alat leutik.

640 (1)

Industri manufaktur mobil panumpang sareng pesawat

Sarat lingkungan tina bengkel alat rélatif luhur, sareng stasiun kerja kawilang ageung, janten kedah dilengkepan alat kit anu tangtu.

nu lain

Dina sagala rupa widang séjén, aya kamungkinan kalibet.

640 (2)

Kaunggulan tina Baohe taktak kit set

Paké taktak kit salaku pamawa gudang pikeun set;

Parabot bisa disimpen piecemeal dina ransel atawa Eva ukiran bisa dipaké pikeun maluruh parabot diperlukeun;

Ransel mangrupa cangkang teuas, nu éféktif bisa ngajaga eusi.;

(3)

Aya kantong dina ransel, anu tiasa nyimpen alat-alat anu langkung ageung sapertos dokumén, instrumen, tablet, komputer, jsb.

ransel mawa parabot, bisa ngurangan inténsitas mawa;

Konsumén bisa milih pikeun nyimpen produk nurutkeun pangabutuh sorangan.

Baohe Taktak Kit Siapkeun Plan

01

9-sapotong VDE alat insulasi set

(4)

02

20-sapotong VDE alat insulasi set

(5)

03

9-sapotong VDE alat insulasi set

(6)

04

17-sapotong set pakakas komprehensif

(7)

05

16-sapotong set pakakas komprehensif

(8)