[email dijaga]

+ 86-21-6094 5800

sadaya Kategori

News industri

Bumi> wartos > News industri

Aya jenis kareueus, disebut alat leungeun insulating "Made in China"!

Waktos: 2023-10-23 Hit: 23

BOOHER, salaku merek alat tangan industri tingkat pengrajin domestik anyar, parantos dikembangkeun tina téknologi manufaktur tradisional. Éta henteu ngan ukur ngajaga unsur épéktip tina téknologi manufaktur anu kapungkur, tapi ogé terus-terusan nyerep rupa-rupa prestasi téknologi tinggi sareng nembus kana sagala widang PRODUKSI PRODUK sareng ALL PROSES.

Baohe BOOHER ayeuna wawakil "barang domestik anyar" dina widang pakakas HARDWARE. Kusabab kualitas anu saé sareng rasio harga/kinerja anu luhur, PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-PRODUK-KEUN. Diantara seueur alat insulasi, alat HAND, sareng séri MANAGEMENT alat calakan, seueur produk anu héran parantos diluncurkeun.

Dina masalah ieu "Dijieun di Cina", Xiaobian nyadiakeun anjeun sababaraha praktis jeung ongkos-éféktif Baohe BOOHER parabot runtuyan insulasi.

Kit Perbaikan Otomatis Énergi Anyar

0200412 Baohe 66-sapotong kit perbaikan VDE wahana énergi anyar

640

Modél ieu ngandung 66 potongan insulasi: 1/2" séri métrik stop kontak, ratchet rengkuh, extension rod extension, 1/2 "T-rengkuh, 1/2" métrik stop kontak, 3/8 "métrik stop kontak, slotted obeng, phillips obeng, tang insulasi, rengkuh adjustable, cutter kabel, rengkuh kabuka, plum mekar rengkuh, box.It kaamanan portabel bisa minuhan sagala kaperluan profésional operasi perbaikan otomatis énergi anyar, sarta mibanda kotak gudang, nu biasana leuwih merenah pikeun neundeun. .

0200301 Baohe 6-sapotong kit perbaikan VDE wahana énergi anyar

640 (1)

Modél ieu ngandung 6 potongan insulasi: 3/8 "métrik leungeun baju, 3/8" extension rod, 3/8 "insulated torsi rengkuh, 3/8" T-rengkuh, insulated sarung tangan tukang listrik urang. Ieu bisa minuhan kaperluan profésional anyar. operasi perbaikan otomatis énergi pikeun nut disassembly na tightening.

Jas Tukang Listrik

0200103 Baohe 12-sapotong set insulasi VDE replaceable

Obeng disetél

640 (2)

Modél ieu ngandung 12 potongan insulasi: rod bets kecap, rod bets cross, cecekelan obeng, sarta tester.It bisa minuhan tightening nut konvensional sarta disassembly kaperluan operasi pangropéa kakuatan dasar profésional, sarta kantong alat lightweight gampang. pikeun nyimpen jeung mawa.

0200651 Baohe 4-sapotong VDE tang insulasi diatur

640 (3)

Modél ieu ngandung 4 potongan insulasi: 8 "kawat cutters, 8" jarum-irung tang, 6 "serong-irung tang, sarta 6" kawat strippers. Ieu bisa minuhan kaperluan motong, clamping na stripping operasi pangropéa kakuatan profésional.

Kit perbaikan insulasi komprehensif

0200404 Baohe 111-sapotong VDE kasus trolley insulated

Set lengkep

640 (4)

Ieu ngandung 111 potongan bagian insulasi: rengkuh kabuka, rengkuh adjustable, tang insulasi, tang kabel ratchet, obeng, cutter kabel, ragaji bow, pinset, clamp kawat plastik, leungeun baju, clamping leungeun baju otomatis, precision obeng set, 50-sapotong replaceable set obeng, senter, ABS box.It bisa minuhan sagala kaperluan operasi pangropéa kakuatan profésional, sarta pull-kaluar cecekelan hal trolley dirancang pikeun nyieun leuwih gampang pikeun nyimpen jeung mawa parabot.

Isolasi artikel produk tunggal

Produk tunggal  Dua-warna leungeun baju insulated

640 (5)

Ieu meets pangropéa jeung pangropéa mesin, pangropéa chassis, assembly batré, jeung pangropéa sistem bantu perbaikan otomatis énergi anyar dina operasi perbaikan otomatis énergi anyar, sarta ngabogaan spésifikasi stop kontak leuwih.

0232006 Insulated saw ruku

640 (6)

Ruku ragaji mangrupakeun alat umum pikeun fitter, nu bisa neukteuk off baja buleud leutik, baja sudut, baja datar tur workpieces.Disconnect catu daya saloba mungkin salila operasi. Lamun teu bisa dipegatkeun, Anjeun kudu beroperasi luyu jeung spésifikasi, ngagem sarung insulating sarta ngagunakeun insulating hampang.Saw agul logam, sawing objék kalawan titik-titik, nengetan pikeun nyegah circuits pondok. Pamasangan bener tina agul ragaji bisa nyadiakeun panyalindungan. dina acara misoperation.

Baohe BOOHER geus salawasna geus adhering kana "sumanget craftsmanship", adhering kana konsép layanan pangabutuh pamaké salaku sumber ngembangkeun perusahaan, sarta insisting on nyieun "parabot industri ongkos-éféktif".

Baohe insulasi Hand Alat kustomisasi Service

1

Pesenan minimum hiji sapotong bakal ngaminimalkeun ambang pikeun jasa pribadi.

2

Mangsa konstruksi lumrah, ti narima sarat ngaropéa pikeun pangiriman, dasarna dikawasa dina 7-10 poé, nu nyata dihareupeun rata industri 45-60 poé.

3

Ngaropea on demand, ngamekarkeun susunan nurutkeun sarat customer, sarta mastikeun kualitas kustomisasi canggih produk rengse.

4

Hargana tiasa dikontrol, sareng harga kustomisasi pribadi bakal langkung luhur tibatan produk populér, tapi hargana kedah dikontrol dina kisaran anu lumrah.

5

Ladenan nyukcruk sareng jasa ngaropéa gaduh manajer proyék sareng manajer produk pikeun jasa nyukcruk, sareng narékahan pikeun nampilkeun solusi anu sampurna.

(7).

Insulasi alat leungeun set kustomisasi

(8)

Dua-warna insulated suntik molding, kaamanan luhur

(9)_副本

Kustomisasi industri pangropéa kendaraan énergi énggal

Layanan kustomisasi alat insulasi tanda yén BOOHER Baohe's personalized prosés kustomisasi canggih geus ngahontal tingkat anyar. Dina mangsa nu bakal datang, BOOHER BAOHE baris ngenalkeun leuwih téknologi jeung bakat pikeun ngalayanan kabutuhan pribadi, mawa leuwih parobahan téhnologi ALAT JEUNG SOLUSI APLIKASI PRODUK INDUSTRI.