[email dijaga]

+ 86-21-6094 5800

sadaya Kategori

News Company

Bumi> wartos > News Company

Produk Manajemén Alat Booher Intelligent Go Abroad, Debut dina 2024 Jérman Koln Fair

Waktos: 2024-03-06 Hit: 29

Pameran Koln Jerman dilaksanakeun ti 3 dugi ka 6 Maret 2024 di Pusat Pameran Internasional di Koln, Jérman.

Koln International Hardware Fair ayeuna mangrupikeun paméran profésional produk hardware anu panggedéna sareng langkung berpengaruh di dunya, diayakeun unggal dua taun sakali. Pameran taun ieu narik langkung ti 3,200 paméran ti 55 nagara, kalayan produk dina lima kategori: alat-alat, alat-alat industri leutik, pengikat, konci sareng produk rumah tangga, ngumpulkeun pangecér, supplier sareng pembeli ti daérah anu aya hubunganana di sakumna dunya.

1


Sorotan Pameran

Téknologi Inovatif:  Pameran ngumpulkeun merek top sareng téknologi panganyarna ti sakumna dunya, nyayogikeun anjeun produk sareng téknologi anu paling canggih.

Produk loba pisan:  Acara bakal mintonkeun sagala rupa produk hardware, kaasup parabot, hardware wangunan, hardware rumah tangga, jsb pikeun minuhan kabutuhan béda.

Jaringan Industri:  Acara nyadiakeun kasempetan pikeun suppliers sarta pembeli papanggih face-to-face, dimana anjeun bisa komunikasi sareng ahli industri, diajar ngeunaan tren pasar sarta manggihan mitra.

2

Booher debut di paméran asing pikeun kahiji kalina jeung produk manajemén alat calakan, sarta jadi kahiji "Dijieun di Cina" hardware alat brand perusahaan nu ngagabungkeun panalungtikan téhnologi calakan sarta pamekaran jeung manajemén alat keur indit kaluar nagara di 2024. waktos Ieu, kami disiapkeun kabinét sensor gravitasi calakan, kabinét sensor photosensitive calakan sarta trolley alat calakan, sarta loba konsumén Éropa geus ditémbongkeun minat hébat dina konsultasi jeung negotiating di situs paméran.

3

▲ Kabinet sénsor Gravitasi calakan, Kabinet sénsor fotosensitif calakan

4

▲Karanjang alat calakan

Pameran luar negeri bakal janten saluran utama pikeun Booher pikeun nampi pesenan énggal ti luar negeri sareng dilegakeun kasempetan bisnis énggal. 2024 Booher bakal ngagancangkeun Pace of outbound paméran rék dilegakeun pasar: 5 Nopémber, Rusia International Hardware Pameran, jsb ...... Dina waktu éta, urang tulus diondang sakabéh anjeun datang sarta didatangan kami.

11
22
33