[email dijaga]

+ 86-21-6094 5800

sadaya Kategori

VDE Insulated Pakakas

Bumi> produk > VDE Insulated Pakakas

1
2
3
4
5
Alat terisolasi terlaris 50pcs 1/2" 1000V Set Alat Terisolasi
Alat terisolasi terlaris 50pcs 1/2" 1000V Set Alat Terisolasi
Alat terisolasi terlaris 50pcs 1/2" 1000V Set Alat Terisolasi
Alat terisolasi terlaris 50pcs 1/2" 1000V Set Alat Terisolasi
Alat terisolasi terlaris 50pcs 1/2" 1000V Set Alat Terisolasi

Alat terisolasi terlaris 50pcs 1/2" 1000V Set Alat Terisolasi


waktos kalungguhan

Kuantitas (set)1 - 10> 10
Waktos kalungguhan (dinten)7Rundingan


kustomisasi

Dipaké bungkusan
Min. pesenan: 50
For more customization details, message supplier
gambaran
Ngaran Produk
BOOHER 50PCS 1/2" VDE 1000V Insulated Tools Set
standar
DIN & ISO & IEC
ngetik
Kit Pakakas Listrik
aplikasi
Set pakakas leungeun

01

02
03


04
05
spésifikasi

atribut industri-spésifik

Alat NgawengkuELECTRIC SCREWDRIVER,Electric Wrench,
Electric pliers,Electric sockets,Electric hex keys
rengkuh
paketABS Trolley Case
dimensi45 * 31 * 21cm

atribut sejenna

Tempat AsalShanghai, Cina
garansidijamin
Dukungan khususOEM
brand NgaranBOOHER
Number model0200705
aplikasiSet pakakas leungeun
Ngaran ProdukBOOHER 50PCS 1/2" VDE 1000V Insulated Tools
Setel
standarDIN & ISO & IEC
warnaBeureum/konéng
sertipikasiVDE GS & Jangkauan & PAHs
fungsiInsulated ka 1000V.AC jeung 1500V.DC
paketbisi kapang niup
suhu gawe-40 ℃ ~ 70 ℃
jéntré gancang

Bungkusan sareng pangiriman

Rincian bungkusanABS trolley case, CARTON BOX
palabuhanShanghai

Daptar atribut

Kamampuhan suplai1000 Set / Setét per Bulan

mamerkeun

FAQ

Q1. Anjeun produsén?

A1: Leres

Q2. Naha anjeun tiasa nyayogikeun jasa OEM sareng ODM?

A2: Yes.we tiasa ngadamel OEM na ODM pikeun anjeun lamun kuantitas Anjeun meets MOQ

Q3.How lila eta bakal nyandak sangkan ngaéksekusi pesenan kuring?

A3: Ieu gumantung kana ukuran jeung pajeulitna urutan.

Q4. Métode pangiriman?

A4: Biasana, pikeun urutan leutik kami nganggo FedEx, DHL, TNT, UPS jeung saterusna. Tapi éta ongkos pangiriman bisa jadi béda pisan, anjeun bisa milih parusahaan express anjeun resep. Pikeun pesenan badag, urang ogé bisa ngatur angkutan barang Air atawa angkutan laut ka ngurangan ongkos pangiriman.

Q5.Which port pengiriman barang urang ngirim barang ti?

A5: Biasana, urang ngilikan ti palabuhan Shanghai, upami anjeun peryogi palabuhan anu sanés punten hayu urang nyaho.

certifications

Hc9c91eceea764bdfa265284df8f192383.webp

Kamar Sampel

1
2
3

pameran

4
555

Produk langkung

0

panalungtikan