[email dijaga]

+ 86-21-6094 5800

sadaya Kategori

VDE Insulated Pakakas

Bumi> produk > VDE Insulated Pakakas

1
2
3
4
Multi Fungsional 9Pcs Insulated Listrik Obeng Alat Set
Multi Fungsional 9Pcs Insulated Listrik Obeng Alat Set
Multi Fungsional 9Pcs Insulated Listrik Obeng Alat Set
Multi Fungsional 9Pcs Insulated Listrik Obeng Alat Set

Multi Fungsional 9Pcs Insulated Listrik Obeng Alat Set


waktos kalungguhan

Kuantitas (set)1 - 10> 10
Waktos kalungguhan (dinten)7Rundingan


sampel

Kuantitas pesenan maksimum: 10 set


kustomisasi

Ngaropéa logo

Min. pesenan: 1000

gambaran
Ngaran Produk
9PCS VDE 1000V Insulated Hand Pakakas Siapkeun
standar
DIN & ISO & IEC
ngetik
Kit Pakakas Listrik
aplikasi
Set pakakas leungeun

2

H4c7df487f61e43278fa1517296de3cd9L.webp
H6a41380c927d4ceb9a32335544c42f4fo.webp
spésifikasi

atribut industri-spésifik

Alat NgawengkuSCREWDRIVER LISTRIK
paketKantong ritslét
dimensi32 * 16.5 * 6cm

atribut sejenna

Tempat AsalShanghai, Cina
garansidijamin
Dukungan khususOEM, ODM
brand NgaranBOOHER
Number model0200101
aplikasiSet pakakas leungeun
Ngaran Produk

9PCS VDE 1000V Insulated Hand Pakakas Siapkeun

standarDIN & ISO 
warna

Sapertos dina gambar

sertipikasiVDE GS 
MOQ1 set
material

S2 steel, Crv

bungkusan

Kasus ritslét

jéntré gancang

Bungkusan sareng pangiriman

Rincian bungkusan

kantong seleting

palabuhanShanghai


mamerkeun

H15a87118893e4be5b3113e54fd25d4136.webp

FAQ

Q1. Anjeun produsén?

A1: Leres

Q2. Naha anjeun tiasa nyayogikeun jasa OEM sareng ODM?

A2: Yes.we tiasa ngadamel OEM na ODM pikeun anjeun lamun kuantitas Anjeun meets MOQ

Q3.How lila eta bakal nyandak sangkan ngaéksekusi pesenan kuring?

A3: Ieu gumantung kana ukuran jeung pajeulitna urutan.

Q4. Métode pangiriman?

A4: Biasana, pikeun urutan leutik kami nganggo FedEx, DHL, TNT, UPS jeung saterusna. Tapi éta ongkos pangiriman bisa jadi béda pisan, anjeun bisa milih parusahaan express anjeun resep. Pikeun pesenan badag, urang ogé bisa ngatur angkutan barang Air atawa angkutan laut ka ngurangan ongkos pangiriman.

Q5.Which port pengiriman barang urang ngirim barang ti?

A5: Biasana, urang ngilikan ti palabuhan Shanghai, upami anjeun peryogi palabuhan anu sanés punten hayu urang nyaho.

certifications

Hc9c91eceea764bdfa265284df8f192383.webp

Kamar Sampel

1
2
3

pameran

4
555

Palanggan Koperasi

1
2
3

panalungtikan