[email dijaga]

+ 86-21-6094 5800

sadaya Kategori

VDE Insulated Pakakas

Bumi> produk > VDE Insulated Pakakas

01
02
03
4
5
6
Kasus seleting desain khusus ekonomis 1000V Obeng Insulated sareng Tang Alat Listrik Set
Kasus seleting desain khusus ekonomis 1000V Obeng Insulated sareng Tang Alat Listrik Set
Kasus seleting desain khusus ekonomis 1000V Obeng Insulated sareng Tang Alat Listrik Set
Kasus seleting desain khusus ekonomis 1000V Obeng Insulated sareng Tang Alat Listrik Set
Kasus seleting desain khusus ekonomis 1000V Obeng Insulated sareng Tang Alat Listrik Set
Kasus seleting desain khusus ekonomis 1000V Obeng Insulated sareng Tang Alat Listrik Set

Kasus seleting desain khusus ekonomis 1000V Obeng Insulated sareng Tang Alat Listrik Set


waktos kalungguhan

Kuantitas (set)1 - 10> 10
Waktos kalungguhan (dinten)7Rundingan


sampel

Kuantitas pesenan maksimum: 10 set


kustomisasi

Ngaropéa logo

Min. pesenan: 1000

eusi parabot ngaropéa

Min. pesenan: 200

Customized zipper case

Min. pesenan: 300

gambaran

Ngaran Produk
11PCS VDE 1000V Insulated Hand Pakakas Set
standar
DIN & ISO
ngetik
Kit Pakakas Listrik
aplikasi
Set pakakas leungeun

spésifikasi

atribut industri-spésifik

Alat NgawengkuELECTRIC SCREWDRIVER, Electric pliers, Electric cable knife
paketKantong ritslét
dimensi31.5 * 26 * 5.5CM

atribut sejenna

Tempat AsalShanghai, Cina
garansidijamin
Dukungan khususOEM
brand NgaranBOOHER
Number model0200102
aplikasiSet pakakas leungeun
Ngaran Produk

11PCS VDE 1000V Insulated Hand Pakakas Set

standarDIN & ISO 
warna

Sapertos dina gambar

sertipikasi

VDE GS, Ngahontal

MOQ1 set
material

S2 Baja, CrV

bungkusan

Kasus ritslét

jéntré gancang

Bungkusan sareng pangiriman

Rincian bungkusan

zipper case & color sleeve.

palabuhanShanghai


mamerkeun

H00f9e0e11e8942419582757900f3ed8eb

H6e1e832f55c7417db21f72d309f3c730s

FAQ

Q1. Anjeun produsén?

A1: Leres

Q2. Naha anjeun tiasa nyayogikeun jasa OEM sareng ODM?

A2: Yes.we tiasa ngadamel OEM na ODM pikeun anjeun lamun kuantitas Anjeun meets MOQ

Q3.How lila eta bakal nyandak sangkan ngaéksekusi pesenan kuring?

A3: Ieu gumantung kana ukuran jeung pajeulitna urutan.

Q4. Métode pangiriman?

A4: Biasana, pikeun urutan leutik kami nganggo FedEx, DHL, TNT, UPS jeung saterusna. Tapi éta ongkos pangiriman bisa jadi béda pisan, anjeun bisa milih parusahaan express anjeun resep. Pikeun pesenan badag, urang ogé bisa ngatur angkutan barang Air atawa angkutan laut ka ngurangan ongkos pangiriman.

Q5.Which port pengiriman barang urang ngirim barang ti?

A5: Biasana, urang ngilikan ti palabuhan Shanghai, upami anjeun peryogi palabuhan anu sanés punten hayu urang nyaho.

certifications

Hc9c91eceea764bdfa265284df8f192383.webp

Kamar Sampel

1
2
3

pameran

4
555

Palanggan Koperasi

1
2
3

panalungtikan